fbpx

Usein kysytyt kysymykset

Täältä löydät useimmiten kysytyt kysymykset -ja vastaukset niihin!

Miksi panostaisin uusiin kotisivuihin?

Nykypäivänä suurin osa ihmisistä etsii netistä tarvitsemiaan tuotteita ja palveluita. Suurin osa näistä ihmisistä haluaa ostaa kyseisen tuotteen tai palvelun nyt -tai lähitulevaisuudessa. Kun nämä potentiaaliset asiakkaat löytävät kotisivuillesi ja huomaavat että sivu latautuu hitaasti, sitä on vaikea selata puhelimella, tai kotisivut ovat muuten vain sekavat – voit todennäköisesti hyvästellä uudet asiakkaasi.

Meiltä saat kotisivut jotka antavat yrityksestäsi ammattimaisen ja modernin kuvan, antaen parhaan mahdollisen kokemuksen asiakkaillesi. Katso työnäytteemme täältä

Toimivatko sivut puhelimella -tai tabletilla?

Kaikki tekemämme kotisivut suunnitellaan responsiivisiksi. Tämä tarkoittaa että ne skaalautuvat automaattisesti näytön koon mukaan. Sivustosi toimivuus ja ulkoasu on erinomainen, selailit sitten kannettavalla, pöytäkoneella, älypuhelimella tai vaikkapa tabletilla.

Mitä kannattaa ottaa huomioon uusilla kotisivuilla?

Mitä haluat saavuttaa uusilla kotisivuillasi, mikä on sivujen käyttötarkoitus? Haluatko tavoittaa uusia asiakkaita, onko tarkoitus saada lisää ajanvarauksia -tai hakemuksia. Vai haluatko vain yrityksellesi käyntikortin nettiin?

Mitä palveluita -tai tuotteita haluat tuoda kotisivuilla esiin? Mille palveluille haluat omat alasivut?

Kotisivujen ulkoasu, onko sinulla valmis idea -tai ajatus sivuston värimaailmasta? Onko sinulla kuvia joita sivustolla voi käyttää? Tarvitsetko logon vai löytyykö sinulta jo sellainen?

Tekstit ja lisäkielet, mitä kieliä sivustolle tulee? Tuotatko tekstit itse vai tarvitsetko apua?

Minulla ei ole kuvia tai tekstiä uusille kotisivuille, voitteko auttaa?

Mikäli tarvitset apua kuvien -ja tekstin tuotannossa autamme mielellämme. Voimme yhdessä valita kuvapankista laadukkaat kuvat uudelle kotisivullesi tai vaihtoehtoisesti lisäpalveluna voimme tulla ottamaan kuvat paikan päälle. Tekstintuotantoa tarjoamme lisäpalveluna hintaan 100 eur – per alasivu (200 sanaa).

Voinko itse päivittää kotisivujani niiden valmistuttua?

Kun uudet kotisivusi ovat valmiit saat selkeät ja ytimekkäät video-ohjeet, miten pääset lisäämään tekstiä ja kuvia kotisivuillesi. Kotisivujen rakentamisessa käytämme WordPress -alustaa, joka on suomenkielinen. Englanninkielen taitoa et siis myöskään tarvitse sisällön lisäämiseen.

Voitteko auttaa www-osoitteen -ja webhotellin hankinnassa?

Mikäli sinulla ei ole voimassaolevaa www-osoitetta -tai tarvitset uuden, autamme mielellämme. Yhteistyökumppanimme kautta saat myös tarvittaessa SSL-salatun ylläpidon verkkosivuillesi.

Haluan tietää miltä uudet kotisivuni näyttävät, ennen kuin teen ostopäätöksen?

Haluat nähdä mistä maksat ennenkuin teet ostopäätöksen – täysin ymmärrettävää! Meiltä saat ilmaisen kotisivujen suunnittelun, jonka jälkeen voit tehdä päätöksen jatkosta. Teemme sinulle siis toiveidesi mukaisen designehdotuksen josta näet sivuston ulkoasun. Ilmainen kotisivujen suunnittelu on nimensä mukaisesti täysin veloitukseton, eikä se sido sinua mihinkään. Lue lisää täältä

Jätä meille viesti

niin otamme sinuun yhteyttä!

Tietosuojaseloste*

14 + 3 =

Kysyttävää?

Soita tai laita viestiä :)

Yhteystiedot

moody@moody.fi

09 4270 4268

Moody Mediapalvelut Oy

y-tunnus: 3168487-1

 

Jätä meille viesti

niin otamme sinuun yhteyttä!

Tietosuojaseloste*

7 + 9 =

Soita

tai laita viestiä

Yhteystiedot

moody@moody.fi

09 4270 4268

Moody Mediapalvelut

y-tunnus: 3168487-1

Jätä meille viesti

niin otamme sinuun yhteyttä!

Tietosuojaseloste*

2 + 14 =